projektgyűjtő adatlap kitöltéséhez
 
belföldi természetes személy, őstermelő,
mikrovállalkozás, egyéni vállalkozó,
nonprofit szervezet, települési önkormányzat
részére
 
Az Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület elindította a 2014-2020-as időszak térségi fejlesztéseinek előkészítését, a Helyi Fejlesztési Stratégia összeállítását. A tervezett fejlesztések valós igényekhez való igazítása érdekében kérem, tájékoztassa egyesületünket az Ön ill. szervezete vagy vállalkozása fejlesztési elképzeléseiről.
Mindez nagyon fontos, mert a fejlesztési elképzelésekhez, az Önök igényeihez kapcsolódóan kell kialakítanunk a Helyi Fejlesztési Stratégiát.
A javaslatokat a következő településekről (megvalósítási helyként) várjuk: Alsórajk, Balatonmagyaród, Belezna, Bocska, Börzönce, Csapi, Fityeház, Galambok, Garabonc, Gelse,Gelsesziget, Hosszúvölgy, Kacorlak, Kerecseny, Kilimán, Kisrécse, Liszó, Magyarszerdahely, Magyarszentmiklós, Miháld, Murakeresztúr, Nagybakónak, Nagyrada, Nagyrécse, Nemespátró, Orosztony, Pat, Pölöskefő, Sand, Sormás, Surd, Szepetnek, Újudvar, Zalakaros, Zalakomár, Zalamerenye, Zalasárszeg, Zalaszabar, Zalaszentbalázs, Zalaszentjakab, Zalaújlak
 
Kérjük, jelezze felénk fejlesztési elképzelését az alábbi adatlap kitöltésével! 
Amennyiben több különálló projektötlete van, úgy azokat külön adatlapokon kérjük benyújtani.
 
A kitöltött adatlapokat legkésőbb 2015. november 20-ig folyamatosan várjuk az alábbi elérhetőségen:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az adatlap beküldése nem azonos pályázati benyújtással, azonban egyesületünk a Helyi Fejlesztési Stratégiájának tervezéséhez a benyújtott ötletet használni tudja.
 
Kérjük, hogy amennyiben ismerőseit érdekelheti felhívásunk, úgy továbbítsa nekik!
 
 
Köszönettel és üdvözlettel: 
 
2015. november 11.
 
 Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület
munkaszervezete